Kategóriák

Szállítási és fizetési feltételek

Átvételi feltételek módosulása a webáruházunkban

Kedves Vásárlóink!

Átvételi feltételekben változás történt, mely szerint 2019. november 25.-től a „Személyes átvétel az üzletben” vásárlási mód megszűnt! Ezentúl a megrendelhető termékeket a szokásos Utánvétellel, vagy elővéttel, átutalással fizetési módokkal lehet megvásárolni, házhozszállítással. A megrendelések kiszállítási feltételei változatlanok.

Köszönjük a szíves megértéseteket!Budapestre és vidékre a megrendelések kiszállítása futárszolgálattal történik.

 

 

1. Szállítás futárszolgálattal, fizetés átvételkor:

A megrendelt árut futárszolgálattal, csomagként küldjük el. Ennek átfutási ideje  2 munkanap.

Az utánvétes fizetés költsége 1850 Ft.

A szállítás költsége a megrendelés  értékének függvényében:

- utánvéttel (15.000,- felett): díjmentes
 

2. Szállítás futárszolgálattal, fizetés átutalással:

A fizetés költsége 1190 Ft.

A szállítás költsége a megrendelés  értékének függvényében:

       - elővéttel (15.000,- felett): díjmentes

KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY CSAK VISSZAIGAZOLÁSUNKAT KÖVETŐEN UTALJON, AMENNYIBEN BIZTOS, HOGY A TERMÉK RAKTÁRON VAN!

Számlaszám: Raiffeisen Bank.
12023132-01597466-00100001

Kedvezményezett: Wargammers Mini Kft.

Kérjük megjegyzés rovatban a rendelése számát minden esetben tüntesse fel.

 

Általános feltételek

Mindegyik esetben a csomag feladása a rendelést követően 2-3 munkanapon belül történik, amennyiben a megrendelt áru van raktáron. Amennyiben egy vagy több megrendelt áru nincs raktáron, a kért terméket megrendeljük, és a megérkezése utáni napon kerül feladásra. Amennyiben a rendelésben szerepel raktáron lévő illetve raktáron nem lévő termék is, úgy telefonon egyeztetünk a megrendelővel, hogy a rendelést két részletben küldjük, vagy bevárjuk a raktáron nem lévő árut.
 

Garancia

I. cikkely

A Wargammers Mini Kft. (Cég) garanciát vállal az általa forgalmazott áruk anyag és gyártási hibáitól való mentességéért a szállítást követő 6 hónapig (vagy, ha a kiszállítás meghíúsult a vevő miatt, akkor attól az időponttó, amikortól a megrendelt áruk már átvehetőek voltak) és a Cég továbbá válallja, hogy saját hatáskörében eldönve visszatéríti a vásárlás összegét vagy megjavitja, vagy kicseréli a saját költségén azokat a termékeket, amiket megvizsgálva hibák mutatkoznak, az alábbi feltételek teljesülése esetén:

  • A Vevő értesíti a Céget, azonnal, ahogy észrevette a hibát
  • Az árut a mellékelt tájékoztatóknak megfelelően tárolták és használták, illetve betartották a Cég egyéb, erre a termékre vonatkozó utasításait
  • Az árut nem módosította vagy javította senki más (eltekintve a tájékoztatóban meghatározott illetve a Ceg által kért és ajánlott utajításoktól)
  • Az árut vissza kell juttatni a Céghez. Feltéve, hogyha a Cég elismeri, hogy a kérdéses áru sérült, a szállítás költségét megtéríti a Vásárlónak.

II. cikkely

Semmilyen, az I. cikkely alapján támasztható követelés nem érvénytelenyíti a szerződést. A Cég azonnal megvizsgál minden ilyen felmerülő igényt. De az ide vonatkozó követelés nem jogosítja fel a Vevőt, a számla összegének visszafizetésére addig ,amig a Cég el nem ismeri ezt az igényt irásban, kiterjedve a panaszra, és szükség esetén annak megoldására.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a címen.

Az ön kosara üres